Yritys

Artoriks Oy

Artoriks Oy perustettiin Helsingissä vuonna 2004 palvelemaan kansainvälistä urheilutoimintaa. Yhtiön toimiala pitää sisällään laajan urheilutapahtumien ja -toimintojen tuottamisen verkoston, jossa erityistä osaamisalaa ovat tapahtumapalvelut, urheiluleirien ja valmennusohjelmien tuottaminen ja välittäminen, laitetoimitukset areenoille sekä edellä mainittuja toimialoja koskeva koulutus ja konsultointi. Vuonna 2008 Artoriks Oy rekisteröityi myös viralliseksi jääkiekon pelaaja-agenttitoimijaksi.

Meistä

Artoriks Oy perustettiin Helsingissä vuonna 2004 palvelemaan kansainvälistä urheilutoimintaa. Yhtiön toimiala pitää sisällään laajan urheilutapahtumien ja -toimintojen tuottamisen verkoston, jossa erityistä osaamisalaa ovat tapahtumapalvelut, urheiluleirien ja valmennusohjelmien tuottaminen ja välittäminen, laitetoimitukset areenoille sekä edellä mainittuja toimialoja koskeva koulutus ja konsultointi.

Artoriks Oy on myös rekisteröity syksyllä 2008 rekisteröidyksi jääkiekkoagentiksi ja on aktiivinen silläkin toimialalla. Yhtiön perustajalla Rauno Arpella on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisestä urheilun yhteistyöstä ympäri maailman.

Yhtiö on toimintavuosiensa aikana tehnyt yhteistyötä Venäjän, Kazakstanin, Valko-Venäjän, Eestin, Tsekin, Ruotsin ja Suomen aikuisten ja nuorten jääkiekko-, lentopallo- ja koripallojoukkueiden kanssa. Yhtiön periaate on etsiä aina osaavimmat kouluttajat, parhaat olosuhteet, kehittävimmät kilpailut sekä toimivimmat jääkiekkoseurat pelaajille ja valmentajille.